Osuuskunta OivaTalo • Tehtaan koulu, Savontie 4, 78300 Varkaus
P. 0440 170 410 • sähköposti oiva [ät] oivatalo.fi

etusivu

oivagalleria

asiakkaille

jäseneksi

jäsenet

.....

työnohjaus
Onnistuksia

veistoksia

korvakoruja

koulutettu hieroja

käsitöitä

ompelija

saunahattu

tietojenkäsittely

Ulla Vaalimaa

Olen varkautelainen Ulla Vaalimaa koulutettu hieroja. Perinnehoidot kiinnostavat minua, siksi olen saanut opetusta kuppaukseen.

Harrastukseni ja ammattini nivoutuvat toisiinsa. Ihmisen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Opiskelen jatkuvasti työni ohella, jotta pystyisin antamaan mahdollisimman hyvän hoidon asiakkaille.

Hoitotyötä teen kotiosoitteessa, jotta ilmapiiri olisi mahdollisimman rauhallinen. Hoidossa on hyvin tärkeää, että asiakas pääsee rentoutumaan ja hetkeksi pois arkielämän pyörteistä.

Hyvinvointipalvelut: klassista hierontaa, Detox-kehonpuhdistus ja perinteinen suomalainen kuppaus. Hierontoihin suosittelen eteerisiä öljyjä käytettäväksi ja rentouttavaa musiikkia tehostamaan hoidon vaikutusta. Pidemmissä hoitoajoissa kannattaa hyödyntää lämpöä. Käytössäni on turvepakkaukset, jolla saa tasaisen lämmön asiakkaalle.

Hoidot tehdään asiakaan toiveiden ja tarpeen pohjalta.

Hieronta on yksi vanhimmista hoitomuodoista maailmassa. Hieronnan ensisijaisia vaikutuksia ovat rentoutuminen, lihaskireyksien sekä jännitystilojen poistuminen ja hyvä olo. Hieronnalla vilkastuu lymfaneste- ja verenkierto sekä nivelten liikkuvuus laajenee. Hieronta laskee turvotusta sekä lievittää stressiä ja päänsärkyä. Hieronta parantaa sidekudoksen ja lihaskudoksen elastisuutta. Myös ihon joustavuus paranee.

Detox-kehonpuhdistusmenetelmän avulla voidaan turvallisesti ja miellyttävästi poistaa kehosta lymfa- ja verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa elimistön solujen tasapaino. Tästä johtuen hoito voi auttaa parantamaan unenlaatua, lievittämään kipuja ja jännityksiä ja passivoimaan viruksia, bakteereita, sieniä ja hiivaa. Hoito poistaa kehosta raskasmetalleja, myrkkyjä ja kuona-aineita. Hoidon myötä tulee lisää energiaa kun kehoa saadaan tasapainoon. Hoidolla on myös myönteinen vaikutus painon hallintaan.

Kuppaus vaikuttaa hyvin monipuolisesti. Yleisemmin sitä käytetään niska-hartiaseudun sekä selän ja raajojen lihasjännitysten lieventämiseen. Myös sen virkistävää ja rentouttavaa vaikutusta sekä keventävää oloa tullaan hakemaan kuppauksesta.

Kuppaus on todettu hyväksi hoitomuodoksi korkeasta verenpaineesta kärsiville sekä korkeaa hemoglobiinia voidaan kuppauksella alentaa. Migreeni, niska-hartiaseudun kiputiloihin ja jännityspäänsärkyihin saa kuppauksesta apua. Kuppaus parantaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita hiussuonistosta ja palauttaa kudosnesteen happamuuden neutraaliksi, jolloin lihakset rentoutuvat ja lihaskivut ja -säryt lievenevät.

Muut tuotteet:
• Kaurahauteet selälle sekä niska- ja hartiaseudulle. Ommellut lokerot, näin saadaan kaura pysymään koko alueella. Sopii lämpö- tai kylmähoitona.
• Käsintehdyt saippuat, tehty kasvisöljyistä pääsääntöisesti.
• Käsitöitä vaihtuva valikoima


Ulla Vaalimaa, Juurikantie 10 A 5, 78300 Varkaus, puh. 040 5405 134
Kotisivut https://sites.google.com/site/ullanhierontapalvelu/